FAQs

Com puc fer una compra en aquesta botiga? Pots anar seleccionant els diferents productes de la botiga i afegint-los a la cistella. Per tancar la comanda, accedeix a la cistella i comprova que la llista de productes és correcta. Finalment, confirma la comanda i fes el pagament en línia.

Quines són les despeses d’enviament? Són 5€, que inclou tots els enviaments a la Península Ibèrica. L’enviament el fa una empresa de missatgeria, no es fa per correu ordinari. Si vols que t’enviem un producte fora de la Península Ibèrica, posa’t en contacte amb nosaltres a botiga@ebris.cat.

Quin sistema de pagament puc fer servir? Nosaltres treballem amb Paypal, que et permet pagar de dues maneres diferents: a) A través d’un compte de Paypal. b) A través d’una targeta de crèdit.

Quant tardaré a rebre la comanda? Enviem la comanda abans d’una setmana (si tenim totes les existències), i des de llavors ha de trigar 48h com a màxim.

M’he de registrar per a fer una comanda? No, no cal que et registris.

I si m’equivoco en les talles? Et podem canviar la talla, no hi ha problema. Però les despeses dels enviaments addicionals (que poden ser per correu ordinari, si vols) aniran a càrrec teu. Si no vols gastar diners en els enviaments, et podem fer el canvi de talla a qualsevol concert d’Ebri Knight.

Com puc contactar amb vosaltres? Ens pots enviar un e-mail a botiga@ebris.cat.